UDARNIK GRADNJA

Preduzeće za građevinarstvo, promet i usluge "Udarnik gradnja" d.o.o. Beograd, osnovano je 2005. godine. Naslednik je istoimenog preduzeća koje je osnovano u Peći 1970. godine. U svom dugogodišnjem radu, Udarnik gradnja se uglavnom bazirala na izgradnju južnog dela Srbije i Beograda, radi zadovoljavanja potreba građana za poslovnim i stambenim prostorom. Modernizacijom građevinske operative i usavršavanjem zaposlenih, stekli su se uslovi da se adekvatno odgovori na potrebe sve zahtevnijeg tržišta. Razvoj Udarnik gradnje zasniva se na dugogodišnjem iskustvu i kvalitetu menadžmenta. Tim visoko obrazovanih stručnjaka svojim znanjem i sposobnostima ispunjava sve zahteve u vezi sa realizacijom najsloženijih projekata u građevinarstvu. Velika pažnja se posvećuje kvalitetu izrade svakog objekta, te razvoju proizvodnje, uključujući najsavremenije tehnologije i materijale. Udarnik gradnja beleži stalni rast. Takav trend nam je omogućio da na tržištu stalno povećavamo svoje učešće. Stvaramo visoke standarde gradnje i opremanja te kontrolom kvaliteta usluga i proizvoda osiguravamo zadovoljstvo naših klijenata. Naš široki program usluga i delatnosti prilagođen je različitim željama naših klijenata. Svaki zahtev investitora smatramo novim izazovom u pronalaženju optimalnog rešenja. Dugogodišnje iskustvo u proizvodnji, razvoju, planiranju i izvođenju građevinskih objekata garantuje ekonomičnost, rokove i kvalitet gradnje.

Udarnik gradnja ima stručni kadar koji je sposoban da odgovori svim izazovima na područjima rada koje pokriva. Posedujemo vrlo kvalitetnu i raznovrsnu građevinsku mehanizaciju i opremu velikih kapaciteta, pa možemo sopstvenim snagama izvršavati sve građevinske poslove. Udarnik gradnja se pojavljuje kao investitor u građevinskom tržištu, nastavljamo smerom svoje poslovne politike, “kvalitet je temelj svega”. Naš je cilj pružiti maksimalan kvalitet na tržištu, kako u pogledu klasičnih građevinskih tehnologija tako i u segmentu dodatnih tehnoloških rešenja višeg standarda. Udarnik gradnja vrši projektovanje i gradnju objekata ulaganjem sopstvenih sredstava. Analizom tržišta se izrađuje studija izvodljivosti za dotičnu lokaciju. Kupovinom zemljišta za gradnju se kreće u izradu idejnog rešenja, glavnog projekta i dozvole za izgradnju objekta. U realizaciju projekata pristupa se uz prethodno dobro razrađenu tehničku pripremu i organizaciju svih faza rada i izbor najoptimalnije tehnologije građenja. Pouzdan smo i kreativan partner koji kroz stručnost, iskustvo i inovacije ostvaruje značajne rezultate, sa željom da ih poboljša kroz viši kvalitet i kraće rokove realizacije.

Razvoj Udarnik gradnje zasniva se na dugogodišnjem iskustvu i kvalitetu menadžmenta. Tim visoko obrazovanih stručnjaka svojim znanjem i sposobnostima ispunjava sve zahteve u vezi sa realizacijom najsloženijih projekata u građevinarstvu. Velika pažnja se posvećuje kvalitetu izrade svakog objekta, te razvoju proizvodnje, uključujući najsavremenije tehnologije i materijale.
Udarnik gradnja beleži stalni rast. Takav trend nam je omogućio da na tržištu stalno povećavamo svoje učešće. Stvaramo visoke standarde gradnje i opremanja, te kontrolom kvaliteta usluga i proizvoda osiguravamo zadovoljstvo naših klijenata.

Poslovanje kompanije Udarnik Gradnja je utemeljeno u sledećim delatnostima:

This image for Image Layouts addon

Udarnik Gradnja

INŽENJERING I PROJEKTOVANJE

Na jednom mestu moguće je dobiti projekte za izgradnju stambenih, poslovnih i privrednih objekata, ugovoriti posao, proizvesti konstrukciju, uraditi sve vrste zanatsko-građevinskih radova, izvršiti pripremu terena, montirati objekat.

Više...
This image for Image Layouts addon

Udarnik Gradnja

PROIZVODNJA BETONA

Program ispitivanja kvaliteta betona izrađuje se na temelju: *predviđene količine, *odredbi odgovarajućih propisa, normi i tehničkih uslova. Ispitivanje čvrstog betona provodi se na uzorcima uzetim tokom nasumično odabranog ciklusa...

Više...
This image for Image Layouts addon

Udarnik Gradnja

MEHANIZACIJA

Posedujemo mehanizaciju i opremu potrebnu za izgradnju i najkomplikovanijih objekata, kojom upravlja i koju održava tim inženjera, tehničara i visokokvalifikovanih radnika. Preduzeće raspolaže sledećom opremom...

Više...
This image for Image Layouts addon

Udarnik Gradnja

IZVOĐENJE GRAĐEVINSKIH RADOVA

Zahvaljujući iskustvu, dobroj organizaciji, stručnim kadrovima i savremenoj opremi, izgradnja objekata se završava na vreme, uz visok kvalitet izvedenih radova i zadovoljstvo investitora...

Više...

GALERIJA FOTOGRAFIJA

Raj Fert

 

Oraška 45
11320 Velika Plana
Tel: +381 (0)26 452 24 30
Fax: +381 (0)26 452 24 34

Udarnik Gradnja

 

Milana Rakića 48
11000 Beograd
Tel: +381 (0)11 383 09 52
Fax: +381 (0)11 38 30 953

Raj Pragovi

 

Milana Rakića 48
11000 Beograd
Tel: +381 (0)11 38 30 953
Fax: +381 (0)11 38 30 954