Inženjering i projektovanje

Unutar preduzeća deluje Projektni biro koji je stručno i tehnički osposobljen i opremljen za izradu celokupne projektne dokumentacije i praćenje izvođenja radova. U projektnom birou rade provereni stručnjaci raznih profila, koji su spremni da odgovore svim zadacima, problemima i izazovima koji se pred njih postavljaju u procesu projektovanja.Na jednom mestu moguće je dobiti projekte za izgradnju stambenih, poslovnih i privrednih objekata, ugovoriti posao, proizvesti konstrukciju, uraditi sve vrste zanatsko-građevinskih radova, izvršiti pripremu terena i montirati objekat. Udarnik Gradnja je osposobljena da, za potrebe investitora, kroz vlastiti inženjering i organizaciju ugovori, odradi i tehnički ispravno preda svaki posao.

Za poznatog investitora vršimo pripremu troškova, procenu opravdanosti projekta i projektovanje, pribavljamo zakonom predviđenu dokumentaciju, vršimo izgradnju objekata, testiranja i tehničke preglede te predajemo na korišćenje objekat visokog kvaliteta.

  • Saveti visokokvalifikovanih stručnjaka
  • Priprema i kontrola izvođenja radova
  • Priprema troškova sa svim detaljima
  • Optimizacija troškova (kontrola i smanjivanje troškova) na projektu


Primenom sastava praćenja kontrole troškova na svakom projektu, u mogućnosti smo planiranjem, racionalnim i kreativnim rešenjima dovesti do smanjivanja troškova uz zadržavanje kvaliteta izvedenih radova, kao i izvesti radove u dogovorenim rokovima te time ostvariti uštede investitorima.

U birou možete dobiti idejne i glavne projekte za gradnju, izradu tehničke dokumentacije, projekat enterijera, postavljanje parametara i planiranje izvođenja radova kroz sve faze, od idejnog rešenja do realizacije projekta.

Udarnik Gradnja ima dobro organizovan tim inženjera iz oblasti arhitekture, građevine, članova Inženjerske komore sa svim potrebnim licencama, koji takođe poseduju višegodišnje iskustvo u oblasti projektovanja i nadzora nad izvođenjem građevinskih radova.

Udarnik Gradnja je moderna kompanija sa izuzetnim kadrovima sposobnim da realizuju i najkomplikovanije inženjerske poduhvate.

raj-inzenjering

Udarnik Gradnja
INŽENJERING I PROJEKTOVANJE

Udarnik Gradnja je osposobljena da, za potrebe investitora, kroz vlastiti inženjering i organizaciju ugovori, odradi i tehnički ispravno preda svaki posao.

Više...

Raj Fert

 

Oraška 45
11320 Velika Plana
Tel: +381 (0)26 452 24 30
Fax: +381 (0)26 452 24 34

Udarnik Gradnja

 

Milana Rakića 48
11000 Beograd
Tel: +381 (0)11 383 09 52
Fax: +381 (0)11 38 30 953

Raj Pragovi

 

Milana Rakića 48
11000 Beograd
Tel: +381 (0)11 38 30 953
Fax: +381 (0)11 38 30 954