O Holdingu

Odmerenom strategijom razvoja, stvaranjem vrhunskog kadrovskog i organizacionog potencijala, izgrađena je korporacija RAJ HOLDING

Odmerenom strategijom razvoja, stvaranjem vrhunskog kadrovskog i organizacionog potencijala, izgrađena je korporacija RAJ HOLDING koja uliva poverenje i daje sliku ozbiljnog, profesionalnog i dugoročnog partnera. RAJ HOLDING je organizovan u  skladu sa modernim tendencijama poslovanja u cilju boljeg i efikasnijeg pristupa tržištu i bolje unutrašnje organizacije.  

Proizvodni kapaciteti  kojima raspolažemo, mehanizacija koju posedujemo, savremeni pristupi projektovanju, profesionalna i kadrovska struktura našeg menadžmenta, čine RAJ HOLDING kompetentnim u oblasti izgradnje, inženjeringa, projektovanja i konsalting usluga. Visoki standardi kvaliteta izvedenih radova postižu se razvojem i unapređenjem  proizvodnje, primenom savremenog sistema gradnje, fleksibilnom organizacijom i inovacijama.

Realizaciji ugovorenih projekata pristupa se uz prethodno dobro razrađenu tehničku pripremu i organizaciju svih faza rada i izbor najoptimalnije tehnologije građenja.

Radi operativnog praćenja osnovne građevinske delatnosti, Raj Holding ima organizovane sopstvene pogone za proizvodnju građevinskog materijala.

  • Raj Fert – armaturne mreže, binor nosači, obrađene armature, prohromske cevi
  • Udarnik Gradnja – građevina, betonske mase i mehanizacija
  • Asa-Ibelik – sistem prefabrikovane proizvodnje (armirano-betonske)
  • Udarnik Komerc – trgovina

Proizvodni kapaciteti naših pogona koriste se i za potrebe vlastitih gradilišta čime se povećava konkurentnost na sve zahtevnijem tržištu. Proizvodnim resursima dajemo posebnu važnost.

Ostvarujemo široku poslovnu saradnju s finansijskim institucijama, što omogućava veliku sigurnost u poslovanju.  Uspešno poslovanje i poslovni rezultati ogledaju se u velikom broju izgrađenih objekata.

0
Broj projekata
0
Broj zaposlenih
0
Godine iskustva

Istorijat

Davne 1960. godine u Peći gospodin Milorad Rajović osnovao je Zanatsku zadrugu, embrion današnje moćne korporacije Raj Holding. Tadašnjim aktivnostima ostavio je neizbrisiv trag u građevinarstvu, kojim se bavila tek osnovana Zanatska zadruga.

Njen put na tržištu, trnovit ali efikasan, nastavlja preduzeće Udarnik Gradnja,  osnovano 1970. godine.

Urođene poslovne manire i nepogrešiv osećaj za prave poteze u biznisu, gospodin Rajović nastavlja da potvrđuje širenjem delatnosti u narednim godinama, ugrađujući tako ciglu po ciglu u zdanje zvano Raj Holding.

Godine 1988. nastaje preduzeće Udarnik Komerc, a ispred novoosnovane firme stajao je samo jedan zadatak: da svojim poslovanjem pronađe put do novih tržišta i pokaže da znanje sposobnog rukovodstva ima univerzalni karakter, odnosno široku primenu i u drugim oblastima.

Na čvrstim temeljima satkanim od inicijative, sposobnosti, borbenog duha, stalne težnje za većim i boljim nastala je korporacija Raj Holding.

 

  1. Osnovana je “Zanatska zadruga” sa tri radnika.
  2. Zanatska zadruga prerasta u građevinsku kompaniju po imenu “Udarnik Gradnja” koja je sedište imala u Peći.
  3. Posle uspešnih godina poslovanja i ekspanzije, osnovana je kompanija pod zajedničkim imenom “Udarnik Komerc”.
  4. Početak “Raj Petrola”. Zbog naraslih sopstvenih potreba osniva se firma za promet naftinih derivata, koja ubrzo prerasta u moćnu firmu sa veleprodajom i više maloprodajnih objekata.
  5. S&M kompanija osnovana u Crnoj Gori, u Herceg Novom.
  6. Osnovan je “Raj Fert”, fabrika mrežaste armature, binor nosača, fert gredica, obrađene armature i patentirane žice.
Image

Reč osnivača

Naš široki program usluga i delatnosti prilagođen je različitim željama naših klijenata. Svaki zahtev investitora smatramo novim izazovom u pronalaženju optimalnog rešenja. Dugogodišnje iskustvo u proizvodnji, razvoju, planiranju i izvođenju građevinskih objekata garantuje ekonomičnost, rokove i kvalitet gradnje. Udarnik Gradnja ima stručni kadar koji je sposoban da odgovori svim izazovima na područjima rada koje pokriva. Posedujemo vrlo kvalitetnu i raznovrsnu građevinsku mehanizaciju i opremu velikih kapaciteta, pa možemo sopstvenim snagama izvršavati sve građevinske poslove. Udarnik Gradnja se pojavljuje kao investitor na građevinskom tržištu i nastavlja smerom svoje poslovne politike “kvalitet je temelj svega”. Naš je cilj pružiti maksimalan kvalitet na tržištu, kako u pogledu klasičnih građevinskih tehnologija, tako i u segmentu dodatnih tehnoloških rešenja višeg standarda. Udarnik Gradnja vrši projektovanje i gradnju objekata ulaganjem sopstvenih sredstava.

Milorad Rajović

Direktor Udarnik Gradnja d.o.o.

Raj Fert

 

Oraška 45
11320 Velika Plana
Tel: +381 (0)26 452 24 30
Fax: +381 (0)26 452 24 34

Udarnik Gradnja

 

Milana Rakića 48
11000 Beograd
Tel: +381 (0)11 383 09 52
Fax: +381 (0)11 38 30 953

Raj Pragovi

 

Milana Rakića 48
11000 Beograd
Tel: +381 (0)11 38 30 953
Fax: +381 (0)11 38 30 954